Close

Информације и позивна писма о пројекту “Крајишки звуци” у Новом Граду, Босанској Крупи, Бихаћу и Цазину

Нови Град и Бос. Крупа 21.04.; Бихаћ и Цазин 22.04.2016. г.

У оквиру активности подјеле позивних писама за манифестацију “Крајишки звуци”, 21. априла посјетили смо Нови Град и Бос. Крупу, а 22. априла Бихаћ и Цазин.

Посјета Новом Граду започела је обиласком пољопривредне задруге Агро Јапра у Доњим Агићима. Позивно писмо за учешће на мини привредном сајму задрузи Агро Јапра, молбу за предавање о задругарству на агро-семинару уручили смо Миловану Антонићу, савјетнику и бившем директору успјешне крајишке задруге.

Са замјеником начелника општине Нови Град Зораном Старчевићем и сарадницима из одјељења за пољопривреду разговарали смо о моделу учешћа у пројекту.

У Босанској Крупи смо о позивном писму и садржају и значају пројекта разговарали са Есмом Хертић из општинске службе за управљање и развој и Асимом Скендеровић из службе за пољопривреду, обрт и предузетништво.

У Босанској Крупи са Шефиком Велаџићем из Развојне агенције Лаг Уна-Сана разговарали смо о апликацијама на заједничким пројектима и наставку сарадње. Била је ово прилика за састанак са сарадницима са мартовског курса маркетинга Тариком Мемићем и Анесом Велићем. Корисне савјете о маркетинг припремама и припремама сцене за манифестацију која садржи смотре националног фолклора и концерте добили смо од Дине и Елмира Рекића из Стејџ Арта из Бихаћа, компаније која се успјешно бави организацијом великих концерата.

У Бихаћу смо прелиминарну подршку за пројекат добили на радном састанку са замјеником градоначелника Смаилом Торомановићем. Са позивним писмима са сарадњу обишли смо и развојну агенцију РАУСК, Национални парк “Уна”, кантонална министарства културе и пољопривреде. Позивна писма за спонзорство упутићемо већим привредним системима као што су Мљекара Мегле и Бихаћка пивара.

Одговор на позивно писмо очекујемо и од начелника општине Цазин гдје смо такође упутили позив за сарадњу и подршку у пројекту.

0 Comments

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2019 Podgrmeč. All rights reserved by Podgrmec.com